Könyvgyártás: Somló Gábor: Önéletversek

A terméklapon a könyvgyártás referencia munkámról olvashattok.

A könyv a szerzőtől rendelhető: ITT


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Gábor rám bízta az újabb könyvének az elkészítését. A belív tördelést nyomdai előkészítői tanácsadással segítettem, a borító szerkesztést a szerző elképzelése és küldött szöveg és képanyagai alapján szerkesztettem meg nyomdakészre.

Megtiszteltetés volt részt venni a könyvbemutatóján, melyről itt olvashattok cikket: delmagyar.hu

Ebből idézek most:

"A könyvhéten debütált Somló Gábor Önéletversek című kötete, a Somogyi-könyvtár megtelt érdeklődőkkel, hiszen a színész dedikálta is a példányokat, s a felolvasás sem maradt el. A közönség persze a színész pályafutása iránt is érdeklődött. Ez a negyedik kötetet, ezt megelőzte még két verses kiadvány és az Öltöző, ami krokikat, színeseket, és színdarabját tartalmazza."

Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk!

 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek