Könyv születéstörténetek
Könyv születéstörténetek
3 000 Ft

Könyv születéstörténetek

Kinek szólnak az első könyves születéstörténetek?

Az első könyves születéstörténetek azoknak szólnak, akik még csak tervezgetik a saját könyvük publikálását és szívesen olvasnak arról, hogy mások hogyan vágtak bele, mi inspirálta őket, milyen nehézségeik voltak vele, milyen érzés volt a könyv születés pillanata.

Szerzők beszélnek nekünk ezáltal egy kicsit a saját életükről is.

Miért érdemes megvenned a Könyv születéstörténetek online interjúkötetet?

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban fontosnak tartom a szerzői könyvkiadások szakmai támogatását.

A Könyv születéstörténetek online interjúkötet megvásárlásával számodra egy 3000 Ft értékű kuponod keletkezik, mely egy alkalommal beváltható szakmai gyakorlati tanácsadás megrendelés esetén. A kupon beváltást emailben igényelheted, ott tudsz időpontot is foglalni (Szabó Katalin nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember: katiotletek@gmail.com).

Az online interjúkötetbe szerzőként a veled készített interjú is belekerülhet, ehhez töltsd ki ezt az űrlapot: KATTINTS IDE. Az online interjúkötet ingyenesen elérhető  a benne levő szerzők számára.

Szakmai felajánlásom: Az online interjúkötetben szereplő szerzők számára felajánlok egy 30 perces ingyenes szakmai tanácsadást nyomdai előkészítés, könyvgyártás, könyvmarketing témában.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

3 000 Ft
A vásárlás után járó levásárolható pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 15 Ft
Részletek

 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Hozzászólás
Itt írhatsz a termékkel kapcsolatban hozzászólást.