Keménytáblás könyv: Szabó Mária: Magyar nemesítésű egynyári virágfajták 2. bővített kiadás
Keménytáblás könyv: Szabó Mária: Magyar nemesítésű egynyári virágfajták 2. bővített kiadás
7 200 Ft

Keménytáblás könyv: Szabó Mária: Magyar nemesítésű egynyári virágfajták 2. bővített kiadás

A Könyvek webshop kategóriában a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár közreműködésével készült könyvek vásárolhatók meg korlátozott példányban.

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Tájékoztató
A KatiötletekBolt az automatikus kedvezményeket a kosár oldalon számolja.
Raktáron :  7 db
7 200 Ft
A vásárlás után járó levásárolható pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 36 Ft
Részletek

Katiötletek ajánló:

Ajánlom a könyvet azoknak, akik szeretnék nyomdai szempontból is megtekinteni a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készülő könyvek minőségét.

A könyv A/5 méretben készült, keménytáblás kivitelben 164 oldal terjedelemben, végig színes fotókkal. Míg az 1. kiadás főképpen a szakmának szólt, addig  a. kiadást ajánljuk kertészkedőknek is. 

 

Idézet a könyv előszavából Szabó Mária nemesítő kertészmérnöktől:

"A kertész kollégáktól kapott sok-sok gratuláció és tanács hatására, a II. bővített kiadás már jelentős számú képet tartalmaz a fajták parki kiültetéséről, a virágágyi felhasználásról. A képek válogatásánál törekedtem arra, hogy az egész ország területéről, minél több településről kerüljenek képek a könyvbe. Ezúton is nagyon köszönöm a városok és falvak kertészeinek és a fotós kollégáknak a szép számú képanyagot, melyet felhasználhattam a II. bővített kiadáshoz, melybe bekerült Dr. Kováts Zoltán munkásságát is bemutató életrajza."

 

Öröm volt nyomdai előkékészítőként ezen a bővített kiadáson is dolgozni. Ahogy Marikával beszéltünk erről, ő adta kertészmérnökként a szakmai tartalmat, én adtam nyomdai üzemmérnökként a kivitelhez a tudásomat.

 

Örülök, hogy együtt dolgozhattunk!


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Adatok
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek