Katiötletek 30 napos online marketing kihívás kezdő vállalkozóknak
Katiötletek 30 napos online marketing kihívás kezdő vállalkozóknak
15 000 Ft

Katiötletek 30 napos online marketing kihívás kezdő vállalkozóknak

Ügyfeleim visszajelzései
"Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem,  részt veszek Katalin 30 napos marketing kihívásán, amelyen alkalmam volt számtalan poszt típust megismerni. 
Ezek lehetőséget biztosítottak arra,  hogy még szinessebbé, figyelem felkeltőbbé tegyem a közösségi oldalaimon megosztott információkat, ezáltal pedig még több emberhez eljuthassanak a megosztott posztok. 
Katalin nagyon lelkiismeretesen megismerkedett a tevékenységeinkkel, közösségi oldalainkkal. Sokat segített a saját gondolataival, abban, hogyan tudjuk személyre szabni az ötleteit. 
"Hab volt a tortán" a kihívás előtti és utáni 15-15 perces konzultáció, ahol szinte ontotta magából a személyre, vállalkozásra szabott ötleteit, amik már jóval túl mutattak a kihívás témáján. Nagyon megéri benevezni, aktívan részt venni a kihívásban. Csak nyerhetsz vele.
"Részt vettem az első 30 napos marketing kihíváson és rengeteget segített, tanultam! Én nem értek a marketinghez, bevallom töredelmesen, de Kati sokat változtatott ezen! Türelmes, jól magyaráz, bemutatja és a posztok sikeresek! Szerintem ezt mindenkinek el kéne végezni. Ja, és kifogyhatatlan ötletei vannak! De tényleg!"

Kulcsár Krisztina visszajelzése

"Az igazság az, hogy nagyon kételkedtem magamban és abban, hogy valaki tud segíteni. Közelebb tud vinni a facebook marketingjéhez. Viszont egyik reggel találkoztam a "Katiötletek - 30 napos facebook marketing kihívás" felhívással. Gondoltam is magamban, na..... Örülök, hogy belevágtam! Kati megnyerő, megértő, segítőkész stílusa, hangja, megfogalmazása magával ragadott. Nem volt rossz kérdés! Viszont segítség annál több. Nem volt olyan kérdés, amire ne kaptam volna olyan választ, amivel előre tudok haladni! Életemben ezt a 30 napot is a sikerek közé sorolom! Hálásan köszönöm neked, Kati!"

www.kulcsarkrisztina.hu


Kelemen Lívia gyógynövényszakértő visszajelzése

"Kedves Kati! Köszönöm a lelkiismeretes munkádat, az odafigyelésed, amit a 30 napos Facebook marketing kihívás során tapasztaltam. Sok olyan eszközzel, lehetőséggel ismerkedtem meg, amivel színesíteni tudom a bejegyzéseimet. Különösen jólesett, hogy azt éreztem, láttam, a személyre szóló ötleteiddel, javaslataiddal odafigyelsz ránk, a résztvevőkre. Számomra tartalmas volt a kihívás."

https://biotitok.hu/


A szolgáltatásom megvásárlásával a Katiötletek online marketing kezdők vállalkozóknak tanuló csoportomhoz tudsz csatlakozni.

 • A III. KATIÖTLETEK 30 NAPOS ONLINE MARKETING KIHÍVÁS KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK szeptember 1-30-ig tart.

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

15 000 Ft
A vásárlás után járó levásárolható pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 75 Ft
Részletek

Katiötletek 30 napos online marketing kihívás kezdő vállalkozóknak  szolgáltatásom tudnivalói:

 

 • Érdemes bekapcsolódni a 30 napos kihívás programomba, melyben EGYÜTT végigcsinálunk egy 30 napos online marketing kihívást.
 • A csatlakozást kezdők számára ajánlom, akik a 30 nap alatt szeretnék változatos, ötletes posztokkal finomhangolni a hivatalos facebook és instagram oldalukat.
 • Az I. KATIÖTLETEK 30 NAPOS ONLINE MARKETING KIHÍVÁS KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK időszak május 15-június 12-ig tartott.
 • Az II. KATIÖTLETEK 30 NAPOS ONLINE MARKETING KIHÍVÁS KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK időszak július 1-30-ig tartott.
 • A III. KATIÖTLETEK 30 NAPOS ONLINE MARKETING KIHÍVÁS KEZDŐ VÁLLALKOZÓKNAK szeptember 1-30-ig tart.
 • Ez a szolgáltatásom a megadott időszakban rendelhető. Facebook csoportban dolgozunk együtt. A megadott időszakban becsatlakozhatsz és tanulhatsz tőlem/velem:)
 • A 30 napos kihívás alatt folyamatosan kérdezhettek, tanácsot kérhettek. Katiötletes "házi feladatok" formájában együtt fogunk tematikus posztokat készíteni, melyeket a saját tevékenységedhez igazíthatsz.
  A cél, hogy a 30 nap elteltével önállóan is tudd alkalmazni a tanultakat.
  Tarts velem!
  Kinek ajánlom?
  Elsősorban kezdőknek, akik a hivatalos facebook oldalukat szeretnék finomhangolni, változatossá tenni.
  Mit fogunk csinálni a 30 napos kihívás alatt?
  Konkrét személyre szabott posztokat fogunk készíteni együtt. Segítek a szöveg megírásban, a képszerkesztésben, az időzítéseben. Készítünk képes, szöveges, videós, vetítős, szavazós, blogos stb. posztokat. A cél, hogy a követőid tényleges érdeklődőkké váljanak.
  Mit nem készítünk?
  Célirányos fb hirdetéseket nem szerkesztünk, de bármely posztra tehetsz majd hirdetést.
  Fb boltot nem állítunk be, de ha igényed van segítek a saját webshopod egyszerű felépítésében külön tanácsadás formájában.
  Ha bármi kérdésed van ezzel a programmal kapcsolatban, írj rám nyugodtan. 

 
 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Vásárlói visszajelzés
Megtisztelsz vele, ha a rendelésed után itt is visszajelzést írd a Katiötletek termékemről, szolgáltatásomról.
Kiegészítő termékek