Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

Júliusi könyv, névjegy, könyvjelző, meghívó akciók

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyár vállalkozásomban rendszeresen indítok kispéldányszámos névjegy, könyvjelző, meghívó, könyv akciós gyártásokat.

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

A webáruházban rendelhető termék paramétereket, termék csomagokat a vásárlóim rendelési szokásaihoz igazítottam. A webhopban rendelhető termékek, termékcsomagok 4000 Ft fölött tartalmazzák a futárszolgálattal való házhoz szállítás kedvezményes költségét.

Részletek

Július hónapban 1-ig jelezheted, ha szeretnél részt venni az akciós gyártásokban.

A névjegy és könyvjelző megrendelhető közvetlenül a webáruházamban is, a meghívó és könyv termékek esetén a katiotletek@gmail.com címre várom az emailedet.

Fontos, hogy először lássam a gyártásra szánt pdf állományt. Ennek ellenőrzése során látom, hogy megfelel-e a nyomdai előírásoknak.

Minden gyártáshoz kapcsolódik nyomdai gyártás-előkészítői tevékenység is. Az alapszolgáltatásomban állomány ellenőrzéseket végzek és javaslattételt adok röviden a módosításokra.

Amennyiben igényled a nyomdai előkészítést (szerkesztést), vagy a részletes gyakorlati nyomdai előkészítői tanácsadást, ezt emailben jelezheted.

A cél, hogy olyan nyomdakész pdf állomány készüljön, melyből jó minőségű termék készíthető.

 

 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek