Így készültek Noémi Évhangoló naplói

A Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készült termékeket nyomdai szempontból mutatom be. Olvasd a blogomat erről a termékről:

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Noémi az Évhangoló című termékét ebben az évben nyomtatott formában képzelte el.

Nyomdai előkészítőként gyártási paraméter javaslatokat tettem és nyomdai előkészítői tanácsadással segítettem a szerkesztési munkákat.

Fantasztikus egyedi grafikákkal színesített napló született többféle borítóval.

A marketinghez egyedi mockup képeket is készítettünk, ajánlom a figyelmetekben az igényesen összeállított landing page oldalukat.

Megtisztelő, hogy a gyártást is rám bízták.

A fémiker spirálozott naplók A/5 méretben gazdaságosan gyárthatók. A terjedelemet és a spirál méretet is összehangoltuk.

A blogképhez a kedvenc Évhangoló borító grafikát választottam.

Van valami különleges, nőies ezekben a grafikákban. Javasoltam, hogy a napló beloldalain is több tematikus rajzot készítsenek.

Könnyen, gyorsan dolgoztunk együtt. Az alap elképzelést finomítottuk nyomdai előírások szerint.

Nyomdai vállalkozóként mindig ez az alap szempont nálam. Többszempontból nézem át a gyártásra szánt anyagot és teszek javaslatokat arra, hogy nyomdailag minőségi terméket tudjunk gyártani.

Örülök, hogy együtt dolgozhattunk!

 

 

A napló Noémi weboldalán vásárolható meg.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő, online marketing szakember
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek