GYIK: Szabó Katalin a nyomdai szakértőnk, ő biztos tud neked segíteni a kérdésben!

Megtisztelő Reni csoportjában nyomdai szakértőként jelen lenni.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Ezeket a Katiötleteket is érdemes megnézni
Részletek

2019. márciusban írtam a Canva oldalnak :

"Nagyon régóta használom a canva oldalt, sokak számára ajánlom is, de úgy látom, hogy az angol nyelv sokaknak gondot okoz a használat során. Szeretnék egy nyílt magyar nyelvű csoportot létrehozni a fb-on azoknak akik magyar nyelvű segítséget kérnek - illetve egy ehhez kapcsolódó magyar nyelvű fb oldalt is - van-e ennek bármi akadálya? Célom a segítségnyújtás azok számára akik ezzel a programmal szeretnének nyomdai előírások szerinti anyagokat szerkeszteni. Nyomdai vállakozó vagyok, így ilyen oldal és csoport formájában tudnék hatákonyan ingyenesen segíteni nekik."

Szuper ötletnek tartották a csoport indítását, de nem adták áldásukat rá, így a canva.com oldalon kipróbált megoldásaimat a Nem vagyok grafikus csoportomban publikáltam továbbra is.

2021-ben örömmel láttam, hogy Reni a canva-ra alapozva elindította a vállalkozását és egy támogató csoportot hozott létre, elsők között csatlakoztam én is.

Nagyon megtisztelő, hogy Reni, az aktuális posztoknál, kérdéseknél nyomdai szakértőként taggel be a csoporton belül és én örömmel segítem a kérdezőket.

Tipikus kérdése, problémák, amire szakmai segítséget várnak a csoporton belül - nem szó szerint idézek, csak a kérdés lényegét fogalmazom meg:

- A nyomda visszadobta az anyagomat, amit a canva-ból mentettem, tudtok segíteni, hogy mi lehet a gond?

- A canva beállításai szerint mentettem pdf-et, de a nyomda nyomdakész pdf-et kér tőlem, mit hogyan állítsak be?

- Milyen nyomdai követelmények vannak névjegy, brossura stb. szerkesztésnél canva-ban?

- .....

Alapban egy határozottan álláspont van a Canva használattal kapcsolatban. Az egyik szerint csak online képszerkesztésre alkalmas, és semmiképpen nem megfelelő nyomdai gyártásra.

Nem lennék Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár, ha ezt nem cáfolnám meg naponta és nem segítenék abban a program használóinak, hogy minőségi grafikákat készítsenek.

A gyakorlati tanácsaim alapján nagyon szép könyvborítók, névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok, plakátok, molinók, teljes füzet és könyv grafikák készültek, amiből jó minőségben tudtam kész terméket is gyártatni.

Mindenkinek a kérdései alapján segítek, gyors gyakorlati tanácsokat adok, igény szerint a komplett szerkesztést is vállalom. A végeredmény minden esetben nyomdakész pdf anyag lesz.

Fordulj hozzám bizalommal!

 


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Adatok
KatiötletekBlog témák:
Canva használat