Facebook oldal finomhangolás Katiötletekkel

A facebook oldal létrehozása nem ördöngősség. Egyszerű online megoldásokkal nagyon szép egyedi posztokat, jó borítóképeket szerkeszthetünk.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Nincs gond a tartalom feltöltéssel sem, hiszen sokszor elhangzik, hogy bátran posztolj, próbálj ki többféle bejegyzést is és figyeld, hogy melyek vonzzák leginkább a látogatókat.

A facebook oldal kezelésével ingyenes reklámfelületet kapunk, mely fizetett hirdetés nélkül is, jó tartalom marketinggel sokak számára érdekes lehet.

Mit jelent a finomhangolás?

 

Semmiképpen sem az oldal teljes szerkezeti és marketing átalakítását.

A facebook finomhangolása a vállalkozásod tevékenységét hangolja össze az online megjelenéseiddel.

Az ÖTLETES FACEBOOK POSZTOK KEZDŐKNEK szolgáltatásomat ajánlom azoknak, akik véleményt szeretnének kérni és javaslatokat a facebook oldalukról és szívesen vesznek részt aktívan a finomhangolásban.

Természetesen van arra is mód, hogy megbízás keretében készítsek egyedi posztokat időzítve, de fontosabb, hogy lásd külső szemmel is az online megjelenésedet és azon tudj időben változtatni.


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Adatok
KatiötletekBlog témák:
Online marketing
Katiötletek ajánlás
Hozzászólás
Itt írhatsz a termékkel kapcsolatban hozzászólást.
Ezeket a Katiötleteket is érdemes megnézni