Facebook oldal finomhangolás Katiötletekkel

A facebook oldal létrehozása nem ördöngősség. Egyszerű online megoldásokkal nagyon szép egyedi posztokat, jó borítóképeket szerkeszthetünk.


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Nincs gond a tartalom feltöltéssel sem, hiszen sokszor elhangzik, hogy bátran posztolj, próbálj ki többféle bejegyzést is és figyeld, hogy melyek vonzzák leginkább a látogatókat.

A facebook oldal kezelésével ingyenes reklámfelületet kapunk, mely fizetett hirdetés nélkül is, jó tartalom marketinggel sokak számára érdekes lehet.

Mit jelent a finomhangolás?

 

Semmiképpen sem az oldal teljes szerkezeti és marketing átalakítását.

A facebook finomhangolása a vállalkozásod tevékenységét hangolja össze az online megjelenéseiddel.

Az ÖTLETES FACEBOOK POSZTOK KEZDŐKNEK szolgáltatásomat ajánlom azoknak, akik véleményt szeretnének kérni és javaslatokat a facebook oldalukról és szívesen vesznek részt aktívan a finomhangolásban.

Természetesen van arra is mód, hogy megbízás keretében készítsek egyedi posztokat időzítve, de fontosabb, hogy lásd külső szemmel is az online megjelenésedet és azon tudj időben változtatni.


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek