Aktuális árlista könyv, névjegy, könyvjelző, meghívó júliusi gyártáshoz

Aktuális árlista könyv, névjegy, könyvjelző, meghívó júliusi gyártáshoz

Az aktuális árlistát könyv, névjegy, könyvjelző, meghívó gyártáshoz kosárba helyezéssel igényelheted. Az árlista összege kupon formájában levásárolható 2021. július 1-30 között.

Az árlistát a rendelés kifizetése utáni napon emailben kapod meg automatikusan. 

Ebben fogom küldeni a kuponkódot is a beváltáshoz.

2 000 Ft
db
db
Részletek
Részletek

Az aktuális árlista megrendelést azok számára ajánlom, akik 2021. júliusban terveznek könyv, névjegy, könyvjelző, meghívó rendelést leadni.

Az árlistát bankkártyával tudod fizetni.

A megrendelést követő napon a webshop rendszer automatikusan küldi a részedre a termék gyártási és nyomdai előkészítési árakat és a határidőket.

Természetesen egyedi nyomdai munkákkal kapcsolatban is megkereshetsz, de a Katiötletek Nyomdai Ötletgyár vállalkozásom a fenti termékekre indít rendszeres akciós gyártásokat, melyekbe adott ütemezésekben érdemes bekapcsolódni.

 

Miért fizetős az árlista?

A vállalkozásom alaptevékenysége a nyomdai gyártás-előkészítés és a nyomdai előkészítési szakmai tanácsadás.

Gyártási ajánlatokat nyomdakész pdf ismeretében adok ki.

A fizetős árlista termékemmel nyomdakész állományok nélküli is azonnal kaphatsz gyártási árakat és általam összeállított ideális gyártási paramétereket nyomdai szakmai tanácsadási szolgáltatás igénylés nélkül is.

Amennyiben az ajánlatok alapján megrendelést szeretnél leadni a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban, ezt megteheted 2021. július 30-ig, eddig válthatod be kuponként is a megvásárolt árlista összegét.

 


A megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.Érdemes feliratkozni a hírleveleimre és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Telefonszám:+36 70 535 1726
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing
Webáruház készítés
olcsobbat.hu