Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Szakmai tanácsadás Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing témákban

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.

A Törékeny csomag matricáimat az emag-on is megveheted

Tudtad, hogy a Törékeny csomag feliratos matricáimat az emag-on is megveheted? Miért tettem fel oda is néhány termékemet?

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

A webáruházban rendelhető termék paramétereket, termék csomagokat a vásárlóim rendelési szokásaihoz igazítottam. A webhopban rendelhető termékek, termékcsomagok 4000 Ft fölött tartalmazzák a futárszolgálattal való házhoz szállítás kedvezményes költségét.

Részletek

Az emag egy gyűjtő oldal, pár éve ott találtam meg egy terméket, amit az akkori egyik munkahelyemnek kellett megrendelnem.

Érdekelt ez a felület, de elsősorban csak reklámcéllal.

A Törékeny csomag feliratú matricáimat sok webáruház vásárolja, szeretik, hogy kis mennyiséget is jó áron vehetnek meg.

A webáruházamban nincs utánvételes mód, így praktikus volt az emag-ra is beregisztrálni és feltenni pár termékemet. Egyrészt jó reklámnak bizonyult, másrész az utávételt is tudtam így biztosítani.

Miért olyan magas az ára az emagon?

A saját weboldalamon nagyon kedvező az eladási ár, és mivel az emag oldal egy jelentős jutalékért értékesít, így ott magasabb áron lehetett csak feltenni.

Sokan még így is ezt választják, főképpen, ha más termékrendeléseket is ott indítanak.

Facebook vállalkozói csoportokban sokszor olvasom a kérdéseket, mely az emagról szól, ott szívesen megosztom én is tapasztalataimat.

 


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek