A Köszönjük! könyv az egyik legjobb tanári ajándékötlet

A Köszönjük! könyv ötlet nem új Katiötlet. A képen látható mockup kép egy minta, ami alapján egyedi könyv készülhet.

A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

Részletek

Az egyedi Köszönjük! könyv készülhet hagyományos A/5, A/4 méretben, lehet puhatáblás, keménytáblás, lehet kiskönyv forma, lehet nyomtatott borítóval, de készülhet egyedi műbőr kötéssel arany, ezüst vagy vakdombor felirattal, esetleg vászonkötésben elkészítve, egyedi nyomtatott burkolóval.

Számtalan egyedi könyv születését segítettem az utóbbi évtizdekben az ötleteimmel, nyomdai előkészítéssel vagy gyártással is.

Sokszor elég csak egy szikra, egy ötlet, hogy tovább gondoljátok a nyomdai úton megvalósítható egyedi ajándékokat.

Szívesen emlékszem egy kérésre, amikor egy különleges üres naplót szerettek volna készíteni bőrkötésben exkluzív kivitelben. 

Minden felmerült kérés megvalósítható lett volna, de időnk csupán 2 nap volt rá.

Gondoltam egy nagyot, bemetentem a közeli írószerboltba, ott találtam egy bőrkötéses különleges kivitelű naplót, ehhez szerkesztettem egy burkolót, azt nyomtattam, fóliáztam, így két ajándékot adtunk egyben és az ügyfelem kérése is teljesült és időre is elkészült.

A nyomdai ötletek kifogyhatatlanok, kérdezz tőlem!


 


Érdemes feliratkozni a hírleveleimre a főoldalamon és rendszeresen küldöm az induló nyomdai akciókról és a friss Katiötletekről a híreket.

Ha kérdésed van nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban, akkor foglalj időpontot szakmai konzultációra ITT.

Üdvözlettel:

Kati

Szabó Katalin  ev.
nyomdai gyártás-előkészítő
Katiötletek Nyomdai Ötletgyár
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.
Adatok
Ötlettár:
Ajándékötlet
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek