4 hetes Katiötletek megvalósító mentorprogram - Hosszútávú interaktív program  előzetesen egyeztetett témakörben
4 hetes Katiötletek megvalósító mentorprogram - Hosszútávú interaktív program előzetesen egyeztetett témakörben
90 000 Ft

4 hetes Katiötletek megvalósító mentorprogram - Hosszútávú interaktív program előzetesen egyeztetett témakörben

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár 4 hetes Katiötletek megvalósító mentorprogram - Hosszútávú interaktív program előzetesen egyeztetett témakörben szolgáltatásomat  így tudod megrendelni:

- foglalj egy 15 perces ingyenes igényfelmérő konzultációra időpontot itt

- az egyeztetésünk után helyezd kosárba ezt a terméket

- fizesd ki bankkártyával

- 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot

 


A webshop termékeknél a megadott árak áfakulcs tekintetében alanyi adómentesek.

90 000 Ft
A vásárlás után járó levásárolható pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 450 Ft
Részletek

Mi történik a 4 hetes mentorprogram alatt?

  • a program rendelése előtt a 15 perces ingyenes konzultáció keretében egyeztetjük, hogy milyen témára szeretnénk fókuszálni
  • a megrendelés után várom a konkrét kérdéseket
  • ezek alapján összeállítok egy haladási tervet
  • a program tartalmaz 4x30 perc telefonos konzultációt, ahol konkrét megvalósítással foglalkozunk jellemzően telefonon, vagy igény szerint online módon
  • a program jellegzetessége, hogy a 4 hét alatt korlátlan kérdés-válasz lehetőséget biztosítok emailben
  • a program alatt eldöntheted, hogy a vázolt gyakorlati lépéseket magad valósítod meg az irányításommal, leírásaimmal, igény szerint képernyővideóimmal vagy ennek egy részét vagy a teljes részét rám bízod és csak utólag ellenőrzöd,  hogy számodra így megfelelő-e

Példaként hozom a leggyakoribb mentorprogram témáinkat, az online marketinget, ahol az ügyfeleim konkrét céllal érkeznek hozzám. Jellemzően kezdők még online téren a facebook és instagram oldalunk kezelésében, sok ötletük van, de a megvalósításban kérnek segítséget, hogy átlássák a folyamatokat és később biztosan tudják már maguk is kezelni ezeket a felületeiket.

Az első lépések során kialakítunk egy olyan egységes megjelenést, mely jól tükrözi az ügyfeleim tevékenységét, képeket szerkesztünk, szövegeket írunk, vidókat készítünk igény szerint.

A közös munka során szinte észrevétlenül adom át a stafétát az ügyfeleimnek, maximálisan figyelve a visszajelzéseikre és folyamatosan figyelek rájuk, segítem őket.

A 4 hét nagyon intenzív közös munka, nagy lépéseket teszünk együtt azért, hogy a mentorprogram végén az ügyfelem magabiztosan, komfortosan, önazonosan legyen jelen az online térben és a követői számára egyértelmű legyen az, hogy mivel foglalkozik.

 

Garancia: amennyiben az előzetesen egyeztetett kérdésedre nem találjuk meg a megoldást a mentorprogram alatt, természetesen a befizetett összeg visszatérítésre kerül vagy más szolgáltatásomra beváltható.

 

Amennyiben a mentorprogram alatt további kérdéseid merülnek fel, amiben konkrét segítséget kérsz, a két hét elteltével a meghosszabbítását is kérheted gyors rendelési folyamattal.

 

Szeretem, ha gyorsan, hatékonyan dolgozunk. A saját szakmai tapasztalataim alapján segítelek.

 

A főbb témák, melyekkel kapcsolatban a legtöbben igénylik a hosszabb mentorprogramjaimat: nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal/webáruház szerkesztés.

A 4 hetes Katiötletek megvalósító mentorprogram - Hosszútávú interaktív program előzetesen egyeztetett témakörben   szolgáltatásom két hete megfelelő arra, hogy az előzetesen egyeztetett témákban szakmai javaslatokat és megoldásokat adjak és ami nagyon fontos a 4 hét alatt konkrétan megvalósítunk terveket. 

Ezt a szolgáltatásomat azoknak javaslom, akik előzetesen részt vettek az ingyenes igényfelmérő konzultációmon, melynek keretében pontosan vázlatoljuk, hogy miben tudok segíteni és ahhoz milyen időtartamú szolgáltatás rendelést javaslok.

Ezt a szolgáltatásomat jellemzően azok választják, akik saját maguk szeretnék jobban csinálni az értékesítési folyamataikat, az online marketingjüket, a weboldalukat, de számtalan kérdésük van, tele vannak bizonytalansággal, nem látják át a folyamatokat és örülnek egy folyamatosan elérhető partnernek.

Várom a kérdéseidet!

  

A Katiötletek vállalkozásom újKATA adózási formában működik, ezért magánszemély számlázási adatokkal van lehetőséged rendelni tőlem.
Az ingyenes konzultációk természetesen bárki számára elérhetőek.

Szabó Katalin ev.
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár
https://www.katiotletek.hu/
"A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing


 


Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél

 

Katiötletek ajánlás
Hozzászólás
Itt írhatsz a termékkel kapcsolatban hozzászólást.